Barcelona'da bir ayrılık daha!

Dani Alves'in ayrılacağını açıklayan Barcelona'da, bir isimle daha yollar ayrıldı.   Bu sezon Katalan ekibiyle sadece 13 maçta oynayabilen Marc Bartra, Borussia Dortmund'a transfer oldu. Alman temsilcisi, hala İspanya'nın Euro 2016 kadrosunda yer alan 25

Barcelona'da bir ayrılık daha!
Dani Alves'in ayrılacağını açıklayan Barcelona'da, bir isimle daha yollar ayrıldı.
 
Bu sezon Katalan ekibiyle sadece 13 maçta oynayabilen Marc Bartra, Borussia Dortmund'a transfer oldu. Alman temsilcisi, hala İspanya'nın Euro 2016 kadrosunda yer alan 25 yaşındaki oyuncu için 8 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 
 
Hummels'in Bayern Münih'e gitmesinin ardından stoper arayışlarını hızlandıran Dortmund, İspanyol oyuncu Bartra'yı renklerine bağlamayı başardı.
 
Bu sezon Katalan ekibi ile toplamda 24 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu 2 gol bir asistlik performansa imza attı.
 
Barcelona'da zaman zaman Bartra'nın eleştirilere maruz kalması ise akıllarda soru işareti yaratmış ve ve İspanyol basını sert bir dille eleştirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor