Barcelona sonunda aklandı!

La Liga’ya transferi büyük yankı uyandıran ve ardından bir çok söylentiyi de beraberinde getiren Neymar transferi nihayet aklandı.Transferin soruşturma altına alınmasının ardından çelişkili ifadeler sebebiyle İspanya Yüksek Mahkemesi tarafından derinlemes

Barcelona sonunda aklandı!

La Liga’ya transferi büyük yankı uyandıran ve ardından bir çok söylentiyi de beraberinde getiren Neymar transferi nihayet aklandı.

Transferin soruşturma altına alınmasının ardından çelişkili ifadeler sebebiyle İspanya Yüksek Mahkemesi tarafından derinlemesine araştırılan dosyanın kapandığı açıklandı.Katalan kulübünün Neymar #39;ın babasına 40 milyon avro ödediği söylentilerinin ardından eski Barcelona başkanı Sandro Rosell görevinden istifa etmiş, ardından Barça 13 milyon avro vergi ödeme durumunda kalmıştı.Ancak İspanya Futbol Federasyonu ve Ekonomi Kontrol Komitesi derneği bu soruşturmaya dahil olmuştu. Ardından bu transferde her hangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığını açıkladılar.

Daha sonra kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, FC Barcelona ile Neymar Jr. arasında imzalanan anlaşmada hiçbir usulsüzlük olmadığının LFP Ekonomi Komitesi tarafından doğrulandığını memnuniyetle belirtmek isteriz. quot; ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler