Barcelona Getafe'ye fark attı

La Liga'nın 29. haftasında Barcelona ile Getafe karşılaştı. Camp Nou'da oynanan ve hakem Pedrp Perez'in düdük çaldığı karşılaşma Barcelona'nın 6-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Milli oyuncumuz Arda Turan maçı 1 gol 1 asistle tamamladı. Arda golünü röveşata il

Barcelona Getafe'ye fark attı

La Liga'nın 29. haftasında Barcelona ile Getafe karşılaştı.

Camp Nou'da oynanan ve hakem Pedrp Perez'in düdük çaldığı karşılaşma Barcelona'nın 6-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Milli oyuncumuz Arda Turan maçı 1 gol 1 asistle tamamladı. Arda golünü röveşata ile attı.

Ev sahibine farklı galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Juan Rodriguez(kk), 19. dakikada Munir El Haddadi, 32 ve 51. dakikalarda Neymar, 40. dakikada Arda'nın asistinde Lionel Messi ve 57. dakikada Arda Turan kaydetti.

Bu sonucun ardından ligde art arda 12. maçını kazanan ve yenilmezlik serisini 37 maça çıkaran Barcelona puanını 75'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Getafe ise 27 puanda kaldı. Barcelona, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında Arsenal'i konuk edecek olan Barcelona ligin 30. haftada Villarreal'e konuk olacak. Getafe ise Eibar'ı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler