Barcelona Espanyol'u yendi

Barcelona'nın gollerini 31 ve 88. dakikalarda Munir kaydetti. İlk  golün asistini Lionel Messi, ikinci golün asistini ise Arda Turan'ın pasından  sonra Aleix Vidal yaptı. Milli futbolcu Arda Turan, yeni takımında ilk defa maç  boyunca oyunda kaldı.   Barc

Barcelona Espanyol'u yendi
Barcelona'nın gollerini 31 ve 88. dakikalarda Munir kaydetti. İlk  golün asistini Lionel Messi, ikinci golün asistini ise Arda Turan'ın pasından  sonra Aleix Vidal yaptı. Milli futbolcu Arda Turan, yeni takımında ilk defa maç  boyunca oyunda kaldı.
 
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, sahasında oynadığı ilk maçı  4-1 kazanmanın etkisiyle Espanyol deplasmanında bir çok futbolcusunu  dinlendirmeyi tercih etti. Neymar, Iniesta, Busquets, Pique yedek kulübesinde  otururken, kart cezalısı olan Suarez kadroda yer almadı.
 
Bu arada son 2 haftada 3. kez oynanan Barcelona derbisinde her iki  takımın futbolcuları arasında yaşanan gerginlikler bu gece de sahaya yansıdı.  Ayrıca Espanyol taraftarlarının, Barcelonalı Pique ile aralarında yaşanan  polemiği bir kez daha stada taşıyarak tribünlerde "Shakira herkesindir" yazılı  bir pankart açmaları dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler