Barça'dan bir transfer daha

Katalan devi Barcelona, Sevilla forması ile harika bir sezon geçiren Ivan Rakitic'i kadrosuna kattığını resmi sitesinden duyurdu. Barcelona, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Sevilla'nın oyun kurucusu Ivan Rakitic'i kadrosuna kattığını duyurd

Barça'dan bir transfer daha
Katalan devi Barcelona, Sevilla forması ile harika bir sezon geçiren Ivan Rakitic'i kadrosuna kattığını resmi sitesinden duyurdu.
 
Barcelona, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Sevilla'nın oyun kurucusu Ivan Rakitic'i kadrosuna kattığını duyurdu.
 
İMZA 5 YILLIK
 
26 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık resmi sözleşme imzalandığı açıklanırken, Denis Suarez'in de Sevilla'ya kiralık olarak verildiği açıklandı.
 
48 MAÇTA 13 GOLÜ VAR
 
Hırvat yıldız, geçtiğimiz sezon Sevilla forması ile 48 maçta 13 gol kaydetmiş ve takımının UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olmasında çok önemli bir rol oynamıştı.
 
Katalan ekibi daha önce Ter Stegen ve Halilovic'i kadrosuna katmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler