Barça Türklerin peşine düştü!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımı Barcelona'nın "Tata" lakaplı teknik direktörü Gerardo Martino'nun, milli futbolcu Arda Turan'ı istediği savunuldu.Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın adı, Barcelona ile anıldı. Brezilya'nın ESPN gazete

Barça Türklerin peşine düştü!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımı Barcelona'nın "Tata" lakaplı teknik direktörü Gerardo Martino'nun, milli futbolcu Arda Turan'ı istediği savunuldu.

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın adı, Barcelona ile anıldı. Brezilya'nın ESPN gazetesi, Tata'nın ekim ayında kulüp yönetimine transfer edilebilecek futbolcuların bir listesini sunduğunu öne sürdü. İddiaya göre, 4 defans, 2 orta saha ve 2 forvet oyuncusunun yer aldığı listede Arda Turan'ın da ismi yer aldı.

ARDA VE LUIS'E İZİN YOK

Barcelona'nın, listedeki futbolcular hakkında ön çalışma yaptığı ve Arda Turan ve takım arkadaşı Filipe Luis için ise "hiçbir yere gitmiyorlar" cevabını aldığı da belirtildi.

İLKAY DA LİSTEDE

Tata'nın, defans için Filipe Luis'in dışında libero mevkisinde Neven Subotiç (Borussia Dortmund), Santiago Vergini (Estudiantes'ten Sunderland'a kiralık gitti) ve Matheus Doria'nın (Botafogo) isimlerini verdiği, orta sahada ise Arda Turan'ın yanı sıra İlkay Gündoğan'ı (Borussia Dortmund) istediği iddia edildi. Arjantinli teknik adamın, forvet için ise Kun Agüero(Manchester City) ve Miroslav Klose'un(Lazio) isimlerini verdiği öne sürüldü.Bu arada Barcelona Kulübü hemen yalanlasa da Tata'nın "Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağı ve kendisine büyük ekonomik teklifler getiren Körfez Ülkeleri'nden birine gidebileceği" iddiaları, İspanyol basınında tekrar yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler