Bankoğlu: "Sonuca gideceğiz"

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Sürmenespor'un teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, deplasmanda Araklıspor ile yapacakları maçla ilgili, ''Rakibimiz karşısında doğru işler yaparak sonuca gideceğiz'' dedi. Bankoğlu, Trabzon takımları arasındaki maçların dos

Bankoğlu: "Sonuca gideceğiz"

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Sürmenespor'un teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, deplasmanda Araklıspor ile yapacakları maçla ilgili, ''Rakibimiz karşısında doğru işler yaparak sonuca gideceğiz'' dedi.

Bankoğlu, Trabzon takımları arasındaki maçların dostluk çerçevesinde geçtiğini belirtirken, ''İki komşu ilçe takımın mücadelesi de aynı şekilde geçecektir. Araklı'nın puana daha çok ihtiyacı var, yukarı hedefleri var. Geçen haftadan da Gümüşhane'de kaybettikleri 3 puan var. Biz de her maçta olduğu gibi kazanmak için sahaya çıkacağız'' diye konuştu.

Araklıspor karşısında, iyi futbol sergileyeceklerini iddia eden Bankoğlu, şunları kaydetti:
''Önceki maçlarımıza göre, bu karşılaşmada sahada daha iyi oyun ortaya koymak istiyoruz. Doğru işler yaparak sonuca gideceğiz. Oyuncularımızın, bunu yapacak güçleri var. Sonuç ne olursa olsun, dostluğun kazanacağına, Trabzon futbolunun kazanacağı bir maç olacağına inanıyorum.''

Söz konusu maçta, Selçuk haricinde eksik oyuncu olmayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor