Bank Asya'nın taliplileri arttı!

Aykut Kocaman’ın “Küme düşürülürsek kariyerimi bitiririm” sözlerine karşın Daum, “F.Bahçe alt lige düşse bile çalışırım” dedi.Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Christoph Daum’dan ilginç açıklama: Fenerbahçe bana ihtiyaç duyarsa geri dönerim...Şu anda tatil

Bank Asya'nın taliplileri arttı!

Aykut Kocaman’ın “Küme düşürülürsek kariyerimi bitiririm” sözlerine karşın Daum, “F.Bahçe alt lige düşse bile çalışırım” dedi.

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Christoph Daum’dan ilginç açıklama: Fenerbahçe bana ihtiyaç duyarsa geri dönerim...

Şu anda tatilde bulunan tecrübeli çalıştırıcının sözleri yine uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Hatırlanacağı gibi şike soruşturması kapsamında yaşanan şok gelişmelerin ardından Fenerbahçe’nin Bank Asya 1. Lig’e düşürülmesi gündeme geldi. Bu şok gelişme en çok teknik direktör Aykut Kocaman’ı etkilemişti. Kocaman’ın takımın küme düşürülmesi halinde bu duruma tepki olarak futbol kariyerine son verebileceğini belirtmesinin ardından Daum görevi tekrar almaya hazır.

Türkiye’deki yakın arkadaşlarından sürekli Sarı-Lacivertliler’in durumu ile ilgili bilgi alan tecrübeli teknik adamın, “Fenerbahçe benim için çok önemli. Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa ben hizmete hazırım. Bir alt ligde bile Fenerbahçe için çalışırım” dediği öğrenildi.

KOCAMAN NE DEMİŞTİ?
Küme düşme ihtimali çerçevesinde oldukça yıpranan camiada, Aykut Kocaman da yaptığı çıkışla kariyerine nokta koyabileceğini belirtmişti. Genç teknik adam federasyonun, Sarı-Lacivertli takımı bir alt lige düşürmesi durumunda ‘tepki’ olarak kariyerine nokta koyabileceğini ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor