Bambaşka bir Araklı geliyor

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Araklıspor'un kulüp başkan yardımcısı Adem Şahintürk, hedeflerinin ikinci lige yükselmek olduğunu söyledi. Şahintürk, KKTC'de 2 haftalık kamp gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Çok verimli bir kamp geçirdik. Kamp

Bambaşka bir Araklı geliyor

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Araklıspor'un kulüp başkan yardımcısı Adem Şahintürk, hedeflerinin ikinci lige yükselmek olduğunu söyledi.

Şahintürk, KKTC'de 2 haftalık kamp gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Çok verimli bir kamp geçirdik. Kamp süresince KKTC takımlarıyla 3 hazırlık maçı yaptık. Bunlardan 2 galibiyet, 1 beraberlik elde ettik'' dedi.

Yeni teknik direktörleri Bülent Demirkanlı'nın, takıma yeni bir hava ve heyecan getirdiğini ve bunun da kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Şahintürk, şöyle konuştu:
''Takımı ikinci yarı öncesi hazır görmek bizleri mutlu ediyor. Yeni transferlerimiz de takıma kısa sürede uyum sağladı. 15 günlük Kıbrıs kampı ikinci yarıda takımın performansına olumlu yansıyacaktır. Teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarımızla beraber bu takımı ikinci lige çıkaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu takımın hedefi ikinci lig. Bu konuda taraftarımızın maddi manevi desteklerini bizden esirgememelerini istiyoruz. İkinci yarı herkes bambaşka bir Araklı seyredecek.''

Araklıspor'un Kıbrıs'ta kamp programı ile ülke sporu ile yavru vatan sporunu kaynaştırmaya vesile olduğunu kaydeden Şahintürk, şöyle devam etti:
“Kıbrıs'ta “Karadeniz Yardımlaşma ve Dayanışma” ile Girne'de ve Lefkoşe'de ikamet eden Türk iş adamlarının katkısıyla tertip edilmiş kaynaşma gecesi düzenledik. Bu vesileyle gecemizi onurlandıran KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve eşine, sayın başbakan Fethi Sabit Soyer, ve ismini zikre demeğimiz bakan ve 10'a yakın kıymetli vekillere Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki tüm siyasi partilerin genel başkanlarına teşekkürlerimizi sunarız. Geceye 600'e yakın davetli katıldı. Türkiye'den yerel sanatçı Mehmet Akyıldız, Tahsin Taşkın, horon ekibi geceye ayrı bir renk katmıştır. Çaykaları hemşerimiz KKTC Tabi Kaynaklar ve Çevre Bakanı Mustafa Gökmen'e Araklıspor yönetimine verdiği yemekten dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor