Bambaşka bir 1461 Trabzon

1461 Trabzon Futbol Şube sorumlusu Yavuz Şanver, genç, dinamik ve yetenekli bir kadro oluşturduklarını söyledi. Hem yarışmacı hem de yetiştirici bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirten Şanver, “Geçen yılki kadromuzdan büyük bir değişime gittik. Kadr

Bambaşka bir 1461 Trabzon

1461 Trabzon Futbol Şube sorumlusu Yavuz Şanver, genç, dinamik ve yetenekli bir kadro oluşturduklarını söyledi. Hem yarışmacı hem de yetiştirici bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirten Şanver, “Geçen yılki kadromuzdan büyük bir değişime gittik. Kadromuzu yüzde 70 oranında değiştirdik. Bambaşka bir kimliğe büründük.  Şuanda transfer için bir çalışmamız yok. Kamptaki duruma göre daha sonra bir planlama yapacağız” dedi. Şanver, kamp için bu ay sonunda Nevşehir’e gideceklerini de sözlerine ekledi. Öte yandan 1461 Trabzon, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor