Balotelli İtalya'yı fena karıştırdı! Bu kez...

İtalyan basını, Milan'ın golcü futbolcusu Mario Balotelli'nin karıştığı seks skandalını konuşuyor. Inter'de forma giyen genç futbolcu Saphir Taider'in Playboy güzeli sevgilisinde ortalığı sarsacak bir itiraf geldi."MARIO VE ABİSİYLE BİRLİKTE OLDUK"İtalyan

Balotelli İtalya'yı fena karıştırdı! Bu kez...

İtalyan basını, Milan'ın golcü futbolcusu Mario Balotelli'nin karıştığı seks skandalını konuşuyor. Inter'de forma giyen genç futbolcu Saphir Taider'in Playboy güzeli sevgilisinde ortalığı sarsacak bir itiraf geldi.

"MARIO VE ABİSİYLE BİRLİKTE OLDUK"

İtalyan playboy yıldızı Veronica Graf, Inter forması giyen sevgilisi Saphir Taider'i Mario Balotelli ile aldattığını itiraf etti. Graf, "Mario ve abisiyle birlikte olduk, yanımda bir başka kadın daha vardı" sözleriyle olay yarattı. Çizme'yi sarsan skandal, daha çok konuşulacağa benziyor.

İTİRAF YARIŞMA PROGRAMINDA YAPILDI

Leggo'nun haberine göre, 24 yaşındaki modelin itirafları şu an yarışmacısı olduğu Türkiye'de de bir dönem Biri Bizi Gözeliyor adıyla yayınlanan Big Brother yarışmasında yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor