Balkes son dakikada yıkıldı

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında Balıkesirspor ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Farklı hedefleri olan iki takımın mücadelesini kazanan, son dakikadaki gol sonrasında 2-1'lik skorla Başakşehir oldu.İstanbul Başakşehir'in 11. dakikada pe

Balkes son dakikada yıkıldı

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında Balıkesirspor ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Farklı hedefleri olan iki takımın mücadelesini kazanan, son dakikadaki gol sonrasında 2-1'lik skorla Başakşehir oldu.

İstanbul Başakşehir'in 11. dakikada penaltıdan Mehmet Batdal ile öne geçerken; Balıkesirspor bu gole 50. dakikada Zec ile karşılık verdi. Son dakikada sahneye çıkan 'Nöbetçi golcü' Semih Şentürk, takımına galibiyeti getirdi. Başakşehir'de 5. dakikada Ferhat, Balıkesirspor'da ise 15. dakikada Kulusic kırmızı kart gördü. Öte yandan Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, 78. dakikada itirazları sonrasında tribüne gönderildi.

İstanbul Başakşehir, Balıkesirspor deplasmanında 3 puanın ardından puanını 51'e yükseltti. Balıkesirspor ise 20 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler