Balıkesirspor'un Süper Lig inadı

PTT 1. Lig 37. hafta mücadelesinde son sırada bulunan Kahramanmaraşspor ile Spor Toto Süper Lig hesapları yapan Balıkesirspor karşı karşıya geldi.Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Suat Arslanboğa'nın düdük çaldığı

Balıkesirspor'un Süper Lig inadı

PTT 1. Lig 37. hafta mücadelesinde son sırada bulunan Kahramanmaraşspor ile Spor Toto Süper Lig hesapları yapan Balıkesirspor karşı karşıya geldi.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Suat Arslanboğa'nın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile Balıkesirspor oldu. Ev sahibi ekibin tek golünü 7. dakikada Razak Omotoyossi kaydederken, Balıkesirspor'un galibiyet sayıları ise 86. dakikada Ali Öztürk ve 90. dakikada Burak Çalık'tan geldi.

Alınan bu sonucun ardından Kahramanmaraşspor 14 puanda kalırken, Balıkesirspor ise puanını 70 yaptı ve Orduspor'un önünde ikinci sıraya oturarak Spor Toto Süper Lig inadını devam ettirdi. Ligde önümüzdeki hafta Balıkesirspor sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlarken, Kahramanmaraşspor ise Samsunspor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor