Balıkesirsporlu Eren: "Bu kez olacak"

BALIKESİRSPOR'un yeni transferlerinden Eren Özen, 2 yıl önce teknik direktör Erkan Sözeri'nin başında olduğu Orduspor'da oynarken kırmızı beyazlı ekibe şampiyonluk yarışında geçildiklerini hatırlattı, "Bu kez aynı formayla gülen taraf olacağım" dedi.  O d

Balıkesirsporlu Eren: "Bu kez olacak"
BALIKESİRSPOR'un yeni transferlerinden Eren Özen, 2 yıl önce teknik direktör Erkan Sözeri'nin başında olduğu Orduspor'da oynarken kırmızı beyazlı ekibe şampiyonluk yarışında geçildiklerini hatırlattı, "Bu kez aynı formayla gülen taraf olacağım" dedi. 
 
O dönem 71 puan topladıklarını ve Süper Lig biletini 2 puan farkla Balıkesirspor'a kaptırdıklarını hatırlatan tecrübeli futbolcu, "Balıkesir'de oynanan iki maçı da taraftar baskısı nedeniyle kazanamamıştık. Şimdi aynı taraftar arkamızda olursa yeniden Süper Lig'e döneriz" diye konuştu.
 
Kariyerinin ilk yıllarında Hacettepe'de oynayan Gökhan Gönül, İlhan Eker, Giray Kaçar'ın yer aldığı kadroyla 3'üncü Lig, 2'nci Lig ve 1'inci Lig'de şampiyonluklar yaşadığını söyleyen 32 yaşındaki Eren, şöyle devam etti:
 
"Benim ilginç bir istatistiğim var. Oynadığım takımlar ligi 3'üncü sırada tamamlıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve son 2 sezonda Orduspor ile Alanyaspor'la hep 3'üncü olup Süper Lig'i kılpayı kaçırdık. Balıkesirspor'la bu şanssızlığımı kırmak istiyorum. Bu yıl iyi bir takımımız var. Erkan Sözeri gibi ligi tanıyan, takım kurmakta usta bir ismin katkısıyla hedefe ulaşacağımıza inanıyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor