Balıkesirspor geri düştü ama...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa ile Balıkesirspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Balıkesirspor, 1-0 geriye düşmesine rağmen evine 3-2'lik galibiyetle dönen taraf oldu.Balıke

Balıkesirspor geri düştü ama...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa ile Balıkesirspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Balıkesirspor, 1-0 geriye düşmesine rağmen evine 3-2'lik galibiyetle dönen taraf oldu.

Balıkesirspor'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 45. dakikasında Muğdat, 61. ve 74. dakikada Zec'ten geldi. Kasımpaşa'nın tek golünü ise 9. dakikada penaltıdan Scarione ve 79. dakilkada Babel kaydetti.

Balıkesirspor, Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetin ardından ligdeki puanını 23'e yükseltti ve Ç.Rizespor'un Çarşamba günü Gaziantepspor deplasmanında puan kaybetmesini beklemeye başladı. Kasımpaşa ise 35 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor