Balıkesir'de 8 gollü maç!

Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Balıkesirspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı mücadele 5-3 Balıkesirspor üstünlüğüyle sonuçlandı.Heyecan fırtınasına sahne olan maçta ev sa

Balıkesir'de 8 gollü maç!

Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Balıkesirspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı mücadele 5-3 Balıkesirspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Heyecan fırtınasına sahne olan maçta ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 49. dakikada Gökhan Ünal, 53'te Burak Çalık, 63'te Sercan Yıldırım, 78'de Ali Öztürk ve 90+5'te Muğdat Çelik atarken, Kasımpaşa'nın sayılarını 8. dakikada Scarione, 54. dakikada Tunay Torun ve 80'de Ryan Donk kaydetti.

Aldığı bu galibiyetle ligde kötü gidişe ara veren Balıkesirspor 3. haftadaki Galatasaray galibiyetinin ardından 10 hafta sonra galip geldi ve puanını 8'e yükseltti. Kasımpaşa ise 19 puanda kaldı.

Süper Lig'in 15. haftasında Balıkesirspor deplasmanda Karabükspor'la karşılaşacak. Kasımpaşa ise evinde Sivasspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor