Atakan Kadıoğlu

Atakan Kadıoğlu

Bali tekrar düşünmeli

Trabzonspor’un efsane kadrosundaki futbolcularından aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Bölge müdürü olan Serdar Bali, kendi youtube hesabında video paylaşımları yaparak, Trabzonspor gündemini yorumluyor. Kendine has bir tarzı ve üslubu olan Bali, izleyicilerinden gelen eleştiri ve olumlu yorumları kamuoyu ile paylaşarak olumlu veya olumsuz tepkilerini ortaya koyuyor.  

Çekimlerini tamamen kendisi yapıyor. Telefonunu açıyor, yayını başlatıyor ardından da boş olan koltuğuna hafif kabadayı bir tarzla oturarak, izleyicilerini selamlıyor ve konularını yorumluyor. 

Peki, bunları nerede yapıyor, tarafsızlığın olması gereken bir yerde. Türkiye Futbol Federasyonu Bölge müdürlüğünde. 

Doğrumu yapıyor? 

Bence Hayır! 

Çünkü o kurum her ne kadar tarafsızlığını kaybetse de, Bali, tarafsız olmak zorunda!

Bir yandan Trabzonspor’da ve toplumda gördüğünüz yanlışları yorumlayıp insanlara fikir beyan edeceksiniz, diğer taraftan da, devletin koltuğunda oturup tarafsız olması gereken bir kurumda, taraf olacaksınız! Bun hiç te şık bir durum değil! 

Çünkü Serdar Bali, Artvin’den Ordu’ya kadar bütün bölgenin sorumlu müdürü.

Bu bölge içinde Trabzonspor dışında Süper Ligde mücadele eden Giresunspor var. Diğer tarafta ise Çaykur Rizespor…

Bali şunu diyebilir; ‘ ülkenin neresinde nizama kurala uyuluyor ki bende uyayım’…

Buda bir yaklaşım biçimi!

Fakat bana göre doğru değil!

Benim kendisine naçizane tavsiyem;  bu konuyu yeniden gözden geçirmesidir. 

Toplumda, ‘Ben Futbol Federasyonu Bölge Müdürüyüm. Her Yerde her platformda görüşlerimi açıklarım. Kimseyi takmam. Bedeli neyse öderim’ diyorsa, ona söyleyecek sözüm yok!

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR