Bale ve Ronaldo'yu solladı: Daha hızlı!

West Ham United ’ın genç yıldızı Matthias Fanimo, Antonio Valencia’ya ait rekoru geride bırakarak dünyanın en hızlı koşan futbolcusu unvanını ele geçirdi.BALE VE RONALDO'YU SOLLADIİngiltere'de West Ham United forması giyen Fanimo’nun üzerine yerleştirilen

Bale ve Ronaldo'yu solladı: Daha hızlı!

West Ham United ’ın genç yıldızı Matthias Fanimo, Antonio Valencia’ya ait rekoru geride bırakarak dünyanın en hızlı koşan futbolcusu unvanını ele geçirdi.

BALE VE RONALDO'YU SOLLADI

İngiltere'de West Ham United forması giyen Fanimo’nun üzerine yerleştirilen GPS cihazı yardımıyla ulaştığı hız ölçüldü ve 20 yaşındaki futbolcu dünyanın en hızlı futbolcusu olarak gösterilen Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo gibi isimleri geride bıraktı. İstatistiklere göre; Gareth Bale'in 9.6, Cristiano Ronaldo'nun 9.5 ve Lionel Messi'nin 9.0 değerinin aldığı testte Fanimo 9.8 puan aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor