Balcı hayallerine kavuştu!

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'de yedek kalınca Ay-Yıldızlı takımdan uzaklaşmıştı. Trabzonspor'daki 1,5 yıllık süreçte de yine hayallerinden uzak kalmıştı. Serkan, Konyaspor maçında 3 asist yapınca Milli takıma yeniden davet edilmeyi düşünmüş ama bu gerçe

Balcı hayallerine kavuştu!

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'de yedek kalınca Ay-Yıldızlı takımdan uzaklaşmıştı. Trabzonspor'daki 1,5 yıllık süreçte de yine hayallerinden uzak kalmıştı.

Serkan, Konyaspor maçında 3 asist yapınca Milli takıma yeniden davet edilmeyi düşünmüş ama bu gerçekleşmemişti. Fakat sakatlık sorunları, bu oyuncunun yeniden Ay-Yıldızlı formaya kavuşmasını sağladı. Serkan Balcı, “Şu an inanın rüyada gibiyim.

Şans beni yeniden Milli takıma taşıdı. Amacım burada tümüyle kalıcı olmak ve bir daha Ay-Yıldızlı formayı çıkarmamaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor