Balaban’dan TÜFAD’a cevap

TÜFAD Eski Başkanı Nurettin Balaban ; TÜFAD Trabzon şubesi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasına cevap verdi. Balaban yaptığı yazılı olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. Bizler 25 yıllık mazisi olan TÜFAD Trabzon Şubesi'nin 6 yılı Hariç  hiç b

Balaban’dan TÜFAD’a cevap

TÜFAD Eski Başkanı Nurettin Balaban ; TÜFAD Trabzon şubesi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasına cevap verdi.

Balaban yaptığı yazılı olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. Bizler 25 yıllık mazisi olan TÜFAD Trabzon Şubesi'nin 6 yılı Hariç  hiç biraAyrım yapmadan başta TÜFAD'ın tüm değerleri olmak üzere Üyelerine ,Trabzon ve ülke futboluna şerefimizde, namusumuzla, sporun özüne hitap eden ahlak ilkesiyle resmi olarak tam 19 yıl nasıl hizmet verdiğimize Yüce Allah şahittir.

TÜFAD Trabzon şubesi tarafında TÜFAD: "NAMUSLU DAVRANMAYA..."Başlıklı şahsımı hedef alan yazılı basın açıklamaları sonrası Mevcut yönetim kurulu Başkanını aleyhimize çıkan bu haber üzerine Aradım telefonu çaldı cevap vermeyince, bazı yönetim kurulu arkadaşlarını aradım bu açıklamayı hangi belgelere dayanarak yaptıklarını, özellikle de NAMUSLU DAVRANMAYA VE AHLAKLI OLMAYA bizleri davet ettiklerini SORDUĞUMDA böyle bir açıklamadan haberleri olmadıklarını ifade ettiler.

Gelelim bizi suçladıkları ifadelere; Öncelikle kimse  kimseyi bir etkinliğine davet etmek zorunda değildir, ayrıca da davet etmedikleri için Allah hepsinden Razı olsun . İyi ki davet etmediler de kendinden önceki başkanlarını yok sayan Düşüncelerin bulunduğu bir ortamda  ASKF nin Binasının önündeki TFF C antrenör kursu açılış etkinliğine, ASKF salonunda yapılan bayramlaşma törenine katılmama fırsatını bize tanıdılar.

Bir diğer konu üst kurul delege olayı; İstanbul TÜFAD şubesi kendi genel kurulunda Üst kurul delegeleri listesine eski TÜFAD İstanbul şube Başkanlarından Çetin Güler,Çetin Noyan ve milli takım eski antrenörlerinden Metin Türel gibi isimleri yazmayınca TÜFAD genel merkezi yönetim kurulunda bu çok HAKLI bir tepki aldı. Bende bu hatanın Trabzon TÜFAD Seçimlerinde yaşanmaması için 3 aday olarak çalışmalarımızı yaptığımız süreçte ASKF tesisleri önünde Hayri Tekelioğlu'na bu olayı anlattım ve dedim ki  TÜFAD'ın her 3 adayı olarak bu hataya düşmemek için gerekirse biri birimizi üst kurul delege listelerine yazalım ve spor camiasına Trabzon olarak nasıl bir anlayışla hizmet için bu görevlere talip olduğumuzu spor kamuoyu ile paylaşalım. Kendisi olumsuz cevap verdiği gibi bunu çarpıtarak genel merkez yönetim kurulu ile paylaşmışmasına rağmen bu konuda kendisini arayıp onların kullandığı basın yolu ile değil telefonla bu olayı aramızda kırgınlıklara mahal vermeden halletme yolunu seçtiğimizi yeri gelmişken belirtmekte fayda görüyorum.

Diğer bir konu;Bizler seçime katılmayacaklarını bildiğimiz halde oy kaybını asla düşünmeden TÜFAD Onursal başkanımız Özkan Sümer,Şenol Güneş,Ali Kemal Denizci,Necati Özçağlayan,Giray Bulak,Mehmet Kulaksızoğlu,Sadi Tekelioğlu,Orhan Çıkrıkçı'yı üst kurul delegesi yazdık.Kendilerinin Üst delegesi için bizleri suçlamak için bizim söylediğimizi iddia ederek ağızlarına aldıkları cümleleri bizler şakadan bile hiç bir üyemiz için  dilimizin ucuna bile getiremeyeceğimiz gibi asla getirmeyip,bu cümleleri  hiç şekilde kullanmadığımız gibi bizleri suçlamaya çalıştıkları bizim açıklamamızda bizler şu ifadelere yer vermiştik."TÜFAD Trabzon şubelerinin mevcut yönetim kurulunun tercih ettiği üst kurul listelerindeki tüm isimler bizim için son derece değerlidir"her iki listeyi karşılaştırdığımızda listemizde yer Alıp yukarıda bir kısmının ismini zikrettiğimiz Trabzon futbolunun olmazsa olmaz değerlerinin mevcut yönetim kurulunun üst kurul listesinde yer almaması bizleri üzdüğü gibi,her iki liste incelendiğinde hangi liste Trabzon TÜFAD seçimleri için yazıldığını,ayrıca Ankara'da yapılacak TÜFAD Genel Merkez  genel kurulunda Trabzon TÜFAD'ın olmazsa olmazları Arasında yer Alıp 25 Yıldır bu genel kurula katılan bu değerlerimizin yokluğunu Ankara'da nasıl ifade edeceğiz bilemiyorum ifadesinin dışında tek bir harf bulamazlar.

Bir diğer konu; Kendileri 6 Yıldır TÜFAD Trabzon Şubesi'nin hiç bir etkinliğine katılmadıkları için bizlerinde onlara misilleme yapar gibi etkinliklerine katılmadığımız düşüncelerine yer vermemek Amacıyla ve ayrıca neden gelmedin sorularının tekrar sorulmasını önlemek için kendi sosyal sitemden mevcut yönetim kurulundan hiçbir davet almadığımız için katılmadığımı , bu konuda tüm TÜFAD ailesinin bizleri anlayışla karşılamasını yazdım. Keşke yazmasa idim. Trabzon Basının bu kadar duyarlı ve hizmet edene, geçmişe saygının önemine bu kadar parmak basacağını tahmin edemedim.

Yaptığımız veda basın Açıklamasında TÜFAD Trabzon Şubesi'nin her zaman Yanlarında olduğumuzu ifade etmemize rahmet Kendilerinin beni işaret ederek " Hangi yüzle bizim etkinliğimize katılacaksın"ifadelerini bu aileye 19 yıl hizmet etmiş,13 yıl Başkanlık yapmış bir birey olarak bünyesinde bulunan üyelerin ve Trabzon spor kamuoyunun bizlere vermiş olduğu anlayış ve sorumluluk Gereği başta TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Say'ın Hayrettin Tekelioğlu ve Trabzon Şubesi'ni temsil eden hiçbir yönetici hakkında Dünya var oldukça asla kullanamayacağımı ifade etmek isterim.

NAMUS VE AHLAK için bizler canımızı veririz. Bu nedenle bu iki kelimeyi Üzerimize almadığımızı , bu kelimelerle neyi ifade etmek istediklerinin kamuoyu önünde değil de yüz yüze medeni bir şekilde konuşmanın daha doğru olacağını tüm kamuoyuna SAYGI ile bildirmek isterim.

Nurettin Balaban

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor