Balaban: Hayal kırıklığına uğradım

TÜFAD TRABZON Şubesi eski Başkanlarından TÜFAD Dernek Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Balaban yazılı bir basın açıklaması yaptı. Balaban yaptığı yazılı basın Açıklamasında şu ifadelere yer verdi. TÜFAD Trabzon Şubesi'nin 25 yıllık mazisinin 9 yılında

Balaban: Hayal kırıklığına uğradım

TÜFAD TRABZON Şubesi eski Başkanlarından TÜFAD Dernek Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Balaban yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Balaban yaptığı yazılı basın Açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

TÜFAD Trabzon Şubesi'nin 25 yıllık mazisinin 9 yılında TÜFAD Trabzon şubesi genel sekreterliği,10 yıl ise şube başkanlığı yapan bir TÜFAD üyesi olarak Haziran ayındaki şubemiz genel kurul sonrası Gerek Ramazan bayramı bayramlaşma töreni, gerekse bu gün başlayacak olan sağlığında her an değerli kılmaya özen gösterip İzmir şubesindeki üyelik kayıdını Trabzon TÜFAD şubesine aldırdığımız merhum Ergun Kantarcı adının verildiği TFF C Futbol antrenör kursuna davet edilmememiz TÜFAD Trabzon Şubesi'nin gelenek ve göreneklerine uymadığını üzülerek ifade etmek isterim.

Bizim gelenek ve göreneklerimizde başta TÜFAD onursal Başkanı'mız, eski şube başkanlarımız ve ayrıca Trabzon ve ülke futboluna hizmet etmiş önemli değerlerimizi, futboldaki geçmişimizi var eden büyüklerimiz bu Tür etkinliklere şube başkanı tarafından bizzat telefonla davet edilir. Ancak TÜFAD Trabzon şubesinin mevcut yönetim kurulunun bu Tür etkinliklere maalesef mesaj yolunu tercih etmesi şahsen 19 yılımı seve seve harcadığım TÜFAD ailesinin bir bireyi olarak şahsımı üzdüğü gibi, bu gün başlayacak olan TFF C kursunu 4 ay önce yönetim kurulumuz adına İstanbul'a giderek TFF Antrenör işleri müdürü Çetin Güler ve TFF eğitim müdürü Yücel Uyar'ı ziyaret ederek başka hiç bir şahsın ve hiçbir kurumun katkısı olmadan Trabzon'a bizzat benim aldığımın bilinmesini önemle belirtmek isterim.

En önemli konu ise; Yarın Ankara'da katılacağım TÜFAD Genel merkez yönetim kurulu toplantısı için incelmek zorunda Kaldığım TRABZON TÜFAD üst kurul delege listesine Bakarken, şahsım bu camiaya hizmet etmiş biri olarak TÜFAD Trabzon Şubesi'nin şu anki yönetim kurulunun seçimi kazanmak Uğruna TÜFAD Trabzon şubesi üst kurul delege listesine Trabzonspor'a Şampiyonluklar yaşatmış, Trabzon futbolunun geçmişinde emeği geçen tek bir kişinin yazılmaması beni hayal kırıklığına uğrattığını ifade etmek isterim.

Trabzon futbolunun varoluşunda en önemli pay sahibi olan ve TÜFAD Trabzon Şubesi'nin Türkiye'de Zirvede yer almasını sağlayan Ahmet Suat Özyazıcı,Özkan Sümer başta olmak üzere Trabzonspor'u ve Trabzon futbolunu ülke genelinde 4 BÜYÜKLER arasına taşımada forma giymiş ,teknik adamlık yapmış ,Trabzon futbolunu il dışında ve Avrupa'da temsil etmiş değerlerimizin,futboldaki geçmişimizi temsil eden büyüklerimizin, hiç birinin 43 Kişilik üst kurul delege listesine yazılmamasını söz konusu toplantıda  izah etmenin mümkün olmadığınının bilinmesini isterim.

TÜFAD Trabzon Şubesi'nin değerli başkan ve yönetim kurulunun bu ifadelerimi Yapıcı bir eleştiri olarak kabul ederek, ben değil biz ilkesiyle yürüyecekleri bu zor ve bir o Kadar'da onurlu bu yolda kendilerine gönülden başarılar diler, bu kursa Ergun Kantarcı adını verdiklerinden dolayı tebrik eder, Ergun Kantarcı TFF C futbol antrenör kursunun Trabzon ve Ülke futboluna hayırlı Olmasını tüm spor kamuoyu ile paylaşmak isterim."                                 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor