Bakkal'dan TS'ye gözdağı

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Trabzonspor karşılaşması, galip gelip yeni hedef koyma maçımız. Bu maça kazanmak için çıkacağız" dedi.Bakkal, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda G

Bakkal'dan TS'ye gözdağı

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Trabzonspor karşılaşması, galip gelip yeni hedef koyma maçımız. Bu maça kazanmak için çıkacağız" dedi.

Bakkal, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda Gençlerbirliği karşısında alınan 1 puanın çok önemli olduğunu belirtti.

Ankara ekibi karşısında ilk devre çok iyi oynadıklarını ancak ikinci yarıda rakibe çok pozisyon verdiklerini vurgulayan Bakkal, "Maçtan sonra da hakem kararlarının oynanan maçların önüne geçtiğini söyledim. Gerekli mesajların alıcılara gittiğini düşünüyorum. Herkes emek veriyor. Hakemler verecekleri kararlarla emek verenleri onurlandırmalı" dedi.

Bakkal, ligde gittikçe temponun arttığını, puan sıralamasında altta olan takımların mücadele seviyesinin daha da yükseldiğini aktardı.

Yükselen mücadele ve oyun kalitesine karşılık verecek bir takımlarının olduğunu vurgulayan Bakkal, şunları kaydetti:

"Trabzonspor karşılaşması, galip gelip yeni hedef koyma maçımız. Bu maça kazanmak için çıkacağız. Sakatlarımız var. Gekas'ın kaburgasında kırık belirdi. Konya'da çekilen MR'larda gözükmedi ama Ankara'daki MR'da görüldü. İyi ki bu maçta oynatmamışız. Hasan Kabze'nin hafta sonuna yetişeceğini umut ediyorum. Kasığı ağrıdığı için maçta çıkardım. Thorvaldsson'un gol atmasına sevindim. Hlep ve Djalma'nın performası da mutluluk verici."

Bakkal, Trabzonspor'un Perşembe günü Juventus ile oynayacak olmasının kendilerini çok ilgilendirmediğini, tempolu şekilde kendi oyunlarını oynayacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor