Bakkal Emre Belözoğlu'na ne dedi

Mesut Bakkal, Emre Belözoğlu ile arasında geçen diyaloğu açıkladı. Bakkal, "Aramızdaki konuşma sadece 10-15 saniye sürmüştür. Bunun abartılması anlamsız" dedi.Tek suçunun milli bir oyuncuyu tanımak olduğunu söyleyen Mesut Bakkal, "Emre beni aradığında, ho

Bakkal Emre Belözoğlu'na ne dedi

Mesut Bakkal, Emre Belözoğlu ile arasında geçen diyaloğu açıkladı. Bakkal, "Aramızdaki konuşma sadece 10-15 saniye sürmüştür. Bunun abartılması anlamsız" dedi.

Tek suçunun milli bir oyuncuyu tanımak olduğunu söyleyen Mesut Bakkal, "Emre beni aradığında, hocam ben sizin oyuncunuzu aramadım dedi. Ben de aramadıysan aramadın dedim ve telefonu kapattık. Bundan başka aramızda konuşma geçmedi. Ortada bir sorun veya başka bir konuşma yok" ifadelerini kullandı.

TAKIM 6 GOL YEMİŞ BİZİM KONUŞTUĞUMUZ KONULARA BAK

Emre adına da üzüldüğünü söyleyen Mesut Bakkal, "Benim suçum teknik direktör olmak mı? Televizyon kanalında konuşulanlardan da haberim yok. Zaten takım 6 tane yemiş, moral bozukluğu içerisindeyiz bir de bu olaylar çıkıyor. Benim Emre'yle diyaloğum kısa sürdü ve benim önceliğim takımımın başarısı. İlk 20 dakikada iyi oynuyorsunuz, ama hakem oyuncunuzu atıyor ve yeniliyorsunuz. Bunlar konuşulmuyor olay tamamen başka yönlere gidiyor. Türk futbolu böyle mi gelişecek. Bu gibi olayları ne zaman aşacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor