Bakın Umut Bulut neler dedi?

Fransa Birinci Ligi (Ligue 1) takımlarından Toulouse'un Trabzonspor'dan transfer ettiği milli futbolcu Umut Bulut, Fransa'ya uyum sağladığını ve Türkiye'deki şike iddialarının kendisini üzdüğünü söyledi. Umut Bulut, Fransa Haber Ajansı'na (AFP) yaptığı aç

Bakın Umut Bulut neler dedi?

Fransa Birinci Ligi (Ligue 1) takımlarından Toulouse'un Trabzonspor'dan transfer ettiği milli futbolcu Umut Bulut, Fransa'ya uyum sağladığını ve Türkiye'deki şike iddialarının kendisini üzdüğünü söyledi.

Umut Bulut, Fransa Haber Ajansı'na (AFP) yaptığı açıklamada, Toulouse'da hiç sorunu olmadığını, samimi bir ortam bulduğunu ve çok rahat olduğunu belirtti.

Bulut, ''Geçen yıl da buraya gelmek istedim, ancak kulübüm Trabzonspor beni bırakmak istemedi. Çok ısrar ettim ve beni bırakmaya ikna oldular'' dedi.

Umut Bulut, Türkiye'de futboldaki şike iddiaları ve ligin bir ay ertelenmesi konusunda, ''Türkiye'de olan bitene üzülüyorum. Bunlar Türk futbolunun imajı açısından çok kötü. Bunun elbette ki ligde ve Avrupa kupalarında mücadele edecek takımların oyuncularına etkisi olacak'' diye konuştu.

Türk futbolundaki durumun Fransa'ya gidişinde önemli bir unsur olmadığını söyleyen Umut, ''Her zaman bir Avrupa takımında oynamayı umut ettim. Toulouse'un benimle ilgilenmesi, bu kente bu kulübe gelmemde büyük etken oldu. Zaten Türkiye'deki olaylar benim transferimden sonra başladı'' dedi.

Toulouse'da bu sezon 15 golü geçmeyi hedeflediğini belirten Umut, Fransa'daki futbolun fiziksel açıdan Türkiye'dekine benzediğini ve bu nedenle hedefine ulaşabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler