Bakın şu TFF'nin yaptığına

Sezon başında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından suni çimle kaplanan Ankara 19 Mayıs Stadı'nın zemini futbol federasyonunun resmi sitesinde doğal çim olarak gösteriliyor. Birçok konuda hatalı bilgilerin bulunduğu TFF'nin resmi internet sitesi www

Bakın şu TFF'nin yaptığına

Sezon başında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından suni çimle kaplanan Ankara 19 Mayıs Stadı'nın zemini futbol federasyonunun resmi sitesinde doğal çim olarak gösteriliyor.

Birçok konuda hatalı bilgilerin bulunduğu TFF'nin resmi internet sitesi www.tff.org yine bir yanlışlığa imza attı. TFF, kendisinin yaptırdığı Ankara 19 Mayıs Stadı'nın suni çimini, kendi sitesinde doğal çim olarak duyurdu. Son yıllarda yaşanan sıkıntıların ardından TFF, bu sezon başında büyük ücretler ödeyerek 19 Mayıs Stadı'nın zeminin FIFA 2 yıldız sertifikasına sahip suni çimle yenilemişti. Bu stadı kullanan Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Hacettepespor'un TFF'de bulunan sayfaları ziyaret edildiğinde,
Ankara 19 Mayıs Stadı'nın zemininden 'doğal çim' olarak bahsediliyor.
Daha öncede, Ankaraspor'un maçlarını oynadığı Yenikent ASAŞ Stadı'nın seyirci kapasitesini 'sıfır' olarak gösteren TFF'nin internet sitesinin bu hatayı düzeltip düzeltmeyeceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor