Bakan'dan stat müjdesi!

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Trabzon'da yapılacak stat ile ilgili yasal engelleri kaldırdıklarını ve artık işim finansmanıyla ilgilendiklerini söyledi. FİNANSMAN MODELİ Başesgioğlu, Trabzon'da yapılması planlanan stadyum için açıklamal

Bakan'dan stat müjdesi!

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Trabzon'da yapılacak stat ile ilgili yasal engelleri kaldırdıklarını ve artık işim finansmanıyla ilgilendiklerini söyledi.

 

FİNANSMAN MODELİ

 Başesgioğlu, Trabzon'da yapılması planlanan stadyum için açıklamalarda bulunurken, “Trabzon'da bir stadyum söz konusu. Bu konu ile ilgili yasal hazırlıkları yaptık. Yasa çıkardık, Kayseri ve bazı illerde yaptığımız gibi finansman modeli ile yapmalıyız bu stadı” diye konuştu.

 

BİZ DESTEKLERİZ

 Trabzon'da bu konu ile ilgili olarak farklı görüşlerin olduğunu dile getiren Bakan Murat Başesgioğlu, Trabzon kamuoyu da bunda hem fikir olmalı, bir kısım Avni Aker'in genişletilmesi fikrini benimsiyor. Bir kısım da başka stat yapılması fikrini benimsiyor. Biz hem fikir olunduğu taktirde hepsini destekleriz” dedi.

 

Kaynak: İlkhaber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor