Bakan şike sorusuna yanıt veremedi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şike davası ile ilgili değerlendirmede yaparken net sözler söyleyememesi dikkat çekti.   "Futbolda şike davası" ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Kılıç, şunları söyledi:   "Devam eden bir yargılama süreci

Bakan şike sorusuna yanıt veremedi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şike davası ile ilgili değerlendirmede yaparken net sözler söyleyememesi dikkat çekti.
 
"Futbolda şike davası" ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Kılıç, şunları söyledi:
 
"Devam eden bir yargılama süreciyle ilgili benim herhangi bir şekilde bir şey söylemem doğru olmaz. Çünkü gerçekten burada devam eden bir yargı süreci var. Bununla ilgili herhangi bir şekilde bir şey dile getirmemin doğru olmayacağını düşünüyorum. Çünkü farklı noktalara çekenler olabilir, farklı anlaşılmalar olabilir. Onun için o noktada süreç bitsin, ondan sonra biz de bu konu hakkındaki fikirlerimizi ortaya koyarız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler