Bakan Özak ödülünü aldı

Ödüller, düzenlenen törenle sahipleriyle buluşurken, 'Rıfat Dedeoğlu Özel Ödülü'ne layık görülen Trabzonspor'un eski başkanı Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da ödülünü aldı. Trabzon Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Bayındır

Bakan Özak ödülünü aldı
Ödüller, düzenlenen törenle sahipleriyle buluşurken, 'Rıfat Dedeoğlu Özel Ödülü'ne layık görülen Trabzonspor'un eski başkanı Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da ödülünü aldı.

Trabzon Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte futbolculardan Umut Bulut, Tayfun Cora, Cale ve Abdulaziz ile davetliler ve çok sayıda taraftar katıldı.

Trabzonspor eski başkanlarından Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Trabzonspor'u Borsa belasından kurtarılması gerektiğini belirterek, "Trabzonspor'u bu borsa işinden kurtarmazsak kulübümüzün sonu karanlıktır.

Geçtiğimiz sene 7 Milyon YTL bir para ödedik. Bu sene ise ne kadar ödeyeceğimiz belli değil. Borsa düşerken Trabzonspor kağıtları ise yükseliyor. Bundan hep birlikte kulübümüzü kurtarmalıyız" dedi.

Öte yandan BordoMavi.Net (BMN) - Trabzonsporlular Birliği, geçtiğimiz sene ilkini düzenlemiş olduğu ödül anketinin ardından bu sene ikincisi ile bordo-mavili taraftarların nabzını tuttu.

'Bordomavi.net' sitesinde yapılan ankette 30 bin 397 taraftar oy kullanarak 2007-2008 sezonunun en iyilerini belirledi. Ödül almaya hak kazananlara ödülleri bugün verilirken, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, 'Rıfat Dedeoğlu Özel Ödülü'nü aldı.

Trabzonspor'dan Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olarak
bordo-mavili kulübe rekor transfer ücreti kazandıran Gökdeniz Karadeniz, yılın en iyi yerli futbolcusu seçilirken, ödülünü ise baba Şefik Karadeniz aldı.

Yılın en iyi yabancı oyuncusu seçilen İbrahim Yattara ile birlikte yılın en güzel golünü atan Barış Memiş'in ödüllerini Tayfun Cora aldı. Umut Bulut ise Cemil Usta özel ödülüne layık görüldü.

Törenin ardından ödüllerini alanlar ve ödül törenine katılan davetliler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor