Bakan Kılıç Trabzon'da!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bugün yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılışına katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon'a geldi.Trabzon Havalimanı'nda Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğ

Bakan Kılıç Trabzon'da!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bugün yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılışına katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanı'nda Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü tarafından karşılanan Bakan Kılıç, daha sonra EYOF 2011 Genel Koordinatörlüğü'ne geldi.

Bakan Kılıç, Genel Koordinatörlükte açılışı yarın yapılacak, yarışmaları ise Pazartesi günü başlayacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili son hazırlıkları gözden geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler