Bakan Kılıç başarısızların kellesini istiyor

Bakan Çağatay Kılıç Rio'daki başarısızlığın faturasını Federasyon başkanlarına kesti

Bakan Kılıç başarısızların kellesini istiyor
Rio Olimpiyatı'nda beklentilerin uzağında kalan federasyonların başkanlarından istifa etmelerini isteyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın bu çağrısı yanıtsız kaldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Olimpiyatlar bitti, özeleştiri yaparak şapkasını önüne koyacak çok kişinin olduğunu ve yapması gerektiğini düşünüyorum” diyerek açıkça madalyasız federasyonlara istifa mesajı vermişti.

SEÇİMLE GELDİK

Şu ana kadar hiçbir federasyon başkanı bu çağrıya uymadı. Dikkatlerin çevrildiği federasyon başkanları seçimle iş başına geldiklerini, iki ay içinde seçim yapılacağını, yeniden aday oldukları takdirde kararı delegelerin vereceğini belirterek “İstifa etmemize neden yok. Zaten seçim yapılacak. Bu süreç içerisinde istifa etmenin bir anlamı da yok” görüşünü savunuyorlar. Ancak bu fikir bakanlıkta kabul görmüş değil…
Kılıç, değişim isteğinde ısrarcı. Bu hafta içinde başarısız olup da istifa etmeyen pek çok federasyon başkanının, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'in başkanlığındaki Performans Kurulu'nun kararıyla görevlerinden uzaklaştırılması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor