Bakan Faruk Özak Erzurum'da

Devlet Bakanı Faruk Özak, FISU heyetinin incelemelerine katılmak üzere bugün Erzurum'a geldi. Erzurum Havaalanı'nda Vali Sebahattin Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler tarafından karşılanan Bakan Özak, Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti. Bu

Bakan Faruk Özak Erzurum'da

Devlet Bakanı Faruk Özak, FISU heyetinin incelemelerine katılmak üzere bugün Erzurum'a geldi.

Erzurum Havaalanı'nda Vali Sebahattin Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler tarafından karşılanan Bakan Özak, Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti.

Burada kısa bir açıklama yapan Bakan Faruk Özak, 2011 öncesi özellikle tanıtım çalışmalarına yoğunluk verilmesini isteyerek, bu anlamda basına önemli görevler düştüğünü kaydetti.

 Önümüzdeki aylarda Kanada'da düzenlenecek olimpiyatlara Erzurum'dan gazetecilerin de yer alacağı bir heyetle gidileceğini bildiren Devlet Bakanı Özak, önümüzdeki aylarda ayrıca yabancı ülkelerin Türkiye büyükelçilerine 2011'in tanıtımı kapsamında bir Erzurum gezisi yapmayı planladıklarını anlattı.

Vali Öztürk ile bir süre görüşen Bakan Özak daha sonra beraberinde Başbakanlık Danışmanı ve Oyunlar Baş Koordinatörü Mehmet Atalay, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz ve Gençlik Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile birlikte 2011 kapsamında yapımına devam edilen tesislerde incelemelerde bulundu.

Bakan Özak, akşam FISU heyeti onuruna verilecek yemeğe katıldıktan sonra karayolu ile Trabzon'a geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor