Bakan Çelik'ten TS'ye ziyaret

Kafile Başkanları Kenan Sönmez ve Ali Rıza Egemen'le birlikte Genel Sayman  Mahmut Aksu'nun karşıladığı Bakan Çelik Teknik Direktör Ersun Yanal ve kaptan Hüseyin Çimşir'le bir süre görüşerek başarılar diledi. Trabzonspor'un geçmişte önemli başarılar yaptı

Bakan Çelik'ten TS'ye ziyaret

Kafile Başkanları Kenan Sönmez ve Ali Rıza Egemen'le birlikte Genel Sayman  Mahmut Aksu'nun karşıladığı Bakan Çelik Teknik Direktör Ersun Yanal ve kaptan Hüseyin Çimşir'le bir süre görüşerek başarılar diledi.

Trabzonspor'un geçmişte önemli başarılar yaptığını belirten Bakan Çelik, "Ancak son dönemlerde alınan olumsuz sonuçlar bizi üzdü. Temennimiz yeni sezonda tekrar zirveye oynayan Trabzonspor izlemek" dedi.

Kafile Başkanlarını Kenan Sönmez ise Bakan Çelik'in ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Trabzonspor Kulübü Türk futbol tarihinde önemli izler bırakmış, özellikle devrim yaparak İstanbul'un 3 takımından sonra şampiyon olmuş ilk kulüptür. Daha sonra 6 kez bu sevinci yaşamış, Avrupa'da sesini duyurmuş, Türkiye'nin gururu olmuş bir takımdır. Bu sezon önemli transferler yaptık. Kaliteli bir kadromuz var. Amacımız yeni sezonda camiamıza yakışır sonuçlar almak” diye konuştu.

Sözmez, Bakan Çelik'e Trabzonspor forması, Kafile Başkanlarından Ali Rıza Egemen de Trabzonspor rozeti hediye etti

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler