Bakan çalışanın ağzına kilit vurdu!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürlüğü çalışanlarına kendisinden izinsiz demeç verme yasağı getirdi.Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürlüğü çalışanlarının ağzına kilit vurdu.Teşkilat kurmayları ile bir toplantı yapan Bakan

Bakan çalışanın ağzına kilit vurdu!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürlüğü çalışanlarına kendisinden izinsiz demeç verme yasağı getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürlüğü çalışanlarının ağzına kilit vurdu.

Teşkilat kurmayları ile bir toplantı yapan Bakan Kılıç, kendilerinin haberi olmadan hiç bir teşkilat çalışanının basına demeç vermemesini, bağlantı kurmamasını, bilgi ve belge verilmemesini istedi. Bu karara uymayanların cezalandırılacağını belirten Kılıç, basın ile ilişkileri sadece kendisinin kurduğu birimin yürüteceğini de söyledi.

Öte yandan Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan ve eski genel müdür yardımcısı Yaşar Kaptan Başaran'ın da emekliliklerini istemeye hazırlandığı öğrenildi. Yeni genel müdürün resmen atanması ile birlikte Spor Genel Müdürlüğü'nde köklü değişikliklere gidileceği bildiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor