Bahçeli" Trabzonsporlular beni yanlış anladı"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çark etti. "F.Bahçe ve onun yönetimene haksızlık yapıldı" şeklindeki açıklamalarıyla şike yaptığı tescilli olan Fenerbahçe’ye her fırsatta destek veren Bahçeli Trabzonsporluların kendisini yanlış anladığını açıkladı.Trabzo

Bahçeli" Trabzonsporlular beni yanlış anladı"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çark etti. "F.Bahçe ve onun yönetimene haksızlık yapıldı" şeklindeki açıklamalarıyla şike yaptığı tescilli olan Fenerbahçe’ye her fırsatta destek veren Bahçeli Trabzonsporluların kendisini yanlış anladığını açıkladı.

Trabzon’da yayın yapan bir gazeteye konuşan Bahçeli Trabzonlu Fettahoğulları aileseininde yakın akrabası olduğunu ilkkez açıkladı. Bahçeli Trabzonlu olduğunu ifade ederek” "Aslında bunu kimse bilmez, ben Trabzonlu sayılırım. Trabzon’daki Fettahoğlular benim çok yakın akrabamdır.

Bu nedenle kendimi hep Trabzonlu sayarım. Ben Beşiktaşlıyım. Ancak Trabzonspor’un hayranı ve destekçisiyim. Trabzonlular ve Trabzonsporluların bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle bana darıldıklarını duydum ve çok üzüldüm. Trabzon ve Trabzonspor bütün başarıları, övgüyü hak ediyor. Türk sporunda Anadolu ihtilalini, mucizesini gerçekleştirmiş, bütün Anadolu takımlarına öncü olmuştur. Bütün Karadenizlilere en iyi dileklerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor