Bahaddin Güneş: Taraftarımızdan özür diliyoruz

Hekimoğlu Trabzon teknik direktörü Bahaddin Güneş, Soma mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Bahaddin Güneş: Taraftarımızdan özür diliyoruz

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Somaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Soma takımının iç sahada 30 maçtır yenilmediğini kaydeden Güneş, “Karşılaşmanın ilk yarısı istediğimiz gibi geçti. Pozisyonlar bulduk. Oyun üstünlüğü de bizdeydi” dedi.

İkinci yarıda kaptırdıkları bir top sonrası kalelerinde golü gördüklerini de ifade eden Güneş, “Bu mazeret değil ama gol öncesi oyuncumuza bariz faul yapıldı. Sonuçta bu golden hemen sonra ikinci golü yedik. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Ankara maçına hazırlanacağız ve bu maçı da kazanarak devreyi 40 puanla kapatıp, ikinci yarıya umutlu olacağız” şeklinde konuştu.

Takımımızın bu sezon ilk kez mağlup olduğunu da kaydeden Güneş şu ifadeleri kullandı: “Geride kalan 17 haftada oyuncularım 10 galibiyet 7 beraberlik aldı. Övgü almamız gerekirken, 1 maç yenilince acımasızca yıkıcı eleştiriler alıyoruz. Bu mağlubiyet için taraftarlarımızdan özür dileriz. Biz davamızdan ve hedefimizden vazgeçmeden mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz masada değil sahada olacağız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler