Bahaddin Güneş: "Oyuncularımın inancı galibiyeti getirdi"

Bahaddin Güneş'ten önemli açıklamalar...

Bahaddin Güneş: "Oyuncularımın inancı galibiyeti getirdi"

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş Van BBSK'yi 1-0 mağlup ettikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Güneş şunları söyledi;

“Galibiyete ihtiyacı olan bir takıma karşı, zorlu bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Hem Bodrumspor maçında yaptığımız eksiklikleri oyuncularımıza anlattık, hem de rakip takımı en iyi şekilde analiz ettik. Karşılaşmaya da bu doğrultuda hazırlandık”

“Maça iyi başladık. İlk yarı oyun üstünlüğü tamamı ile bizdeydi. 3-4 tane net pozisyonlar kaçırdık. Yine 2.yarıda da oyun üstünlüğü bizdeydi. Sonuna kadar mücadele ettik. Bunun sonunda da bir gol atarak maçı kazandık. Ayrıca penaltı kurtaran kalecimiz Özkan’ı da tebrik ediyorum”

“Oyuncularımın maç başından maç sonuna kadar inancı bize galibiyeti ve 3 puanı getirdi. Bu şekilde inanç olduğu sürece başarımız devam edecektir. Güzel bir aile ortamı oluştu. Bu ortamı oluşturmada katkısı olan başkanımız Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Bu galibiyetimizi de bizlere destek olan taraftarlarımıza armağan ediyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor