Babasının oğlu Burak Yılmaz

Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden Erciyesspor, teknik direktörlüğe, aynı zamanda Trabzonsporlu Burak'ın babası olan Fikret Yılmaz'ı getirdi. Teknik ekibiyle birlikte göreve başlayan Yılmaz, gençlerden oluşan bir kadro ile ligin sürpriz ekibi olacaklarını

Babasının oğlu Burak Yılmaz

Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden Erciyesspor, teknik direktörlüğe, aynı zamanda Trabzonsporlu Burak'ın babası olan Fikret Yılmaz'ı getirdi. Teknik ekibiyle birlikte göreve başlayan Yılmaz, gençlerden oluşan bir kadro ile ligin sürpriz ekibi olacaklarını söyledi.

Fikret Yılmaz, Erciyesspor'u yıllar öncesinden tanıdığıını o nedenle burayı seçtiğini, yeni sezonda yardımcılıklarını Osman Akyol, Hakan Polat, Mustafa Özkeş'in ve kondisyoner Bulur Ferruh'un yapacağını söyledi.

Erciyesspor'un yeni sezonda sorunsuz ve gençlerden oluşan bir kadro ile yoluna devam edeceğini belirten Fikret Yılmaz, "Tranferde çok acelemiz yok. Türkiye ikincisi olmuş bir A2 takımımız var. Bir de kadromuzda kalan tecrübeli oyuncuları bunlara eklersek iyi bir ekip olacağız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ziya Eren de, takımı Fikret Yılmaz'a teslim ettiklerini ve kendisi ile ekibine güvendiklerini söyledi. Eren, "Geçen yıl yaşadıklarımızı bu sezon yaşamamak için, genç bir kadroyla ligde başarı arayacağız. Gençlere inanan Fikret Yılmaz ve teknik kadrosu bize farklı bir ekip oluşturacak. Yönetim olarak yanındayız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor