"Babamızın hayrına almadılar"

Başkan Sadri Şener, Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alınmalarıyla ilgili yorumlara kulak asmadıklarını dile getirdiTrabzonspor Başkanı Sadri Şener, bazı kesimlerin hâlâ UEFA'nın Fenerbahçe'nin yerine bordo-mavili takımı Şampiyonlar Ligi'ne almas

"Babamızın hayrına almadılar"

Başkan Sadri Şener, Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alınmalarıyla ilgili yorumlara kulak asmadıklarını dile getirdi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bazı kesimlerin hâlâ UEFA'nın Fenerbahçe'nin yerine bordo-mavili takımı Şampiyonlar Ligi'ne almasını hazmedemediğini söyledi. Bu konuyla ilgili yapılan yorum ve eleştirilere kulak asmadıklarını vurgulayan Şener, "UEFA, babamızın hayrına bizi oraya almadı. Ortada bir yanlışlık görmüşler ki böyle bir karar verdiler" ifadesini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Şener, "Gönlüm çok rahat bir şekilde maçlarımızı izliyoruz. Tabii ki bazı kesimler yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyacak. Sezon başında yaşananlar bizi de üzdü. Ama artık biz bu tür söylemlerle uğraşmak yerine, işimize yani futbola odaklanmak istiyoruz. Amacımız Avrupa'da 2. tura çıkmak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor