Baba Egemen'e jest yaptılar

Trabzonspor forması altında adeta yeniden doğan başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, takım olarak iyi savunma yaptıklarını belirterek, hedefler doğrultusunda her maçı tek tek düşündüklerini söyledi. Futbola Balikesirspor'da başlayan Egemen, 2000 yılı

Baba Egemen'e jest yaptılar

Trabzonspor forması altında adeta yeniden doğan başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, takım olarak iyi savunma yaptıklarını belirterek, hedefler doğrultusunda her maçı tek tek düşündüklerini söyledi.

Futbola Balikesirspor'da başlayan Egemen, 2000 yılında Kartalspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. 1,5 yıl içinde kendini gösteren başarılı savunma oyuncusu 2001-02 sezonunun devre arasında Bursaspor'a transfer oldu. Yeşil-beyazlı forma altında başarılı bir performans sergileyen savunma oyuncusu 5 yıl bu takımın formasını giydi. Kaptanlık görevinide üstlenen Egemen Korkmaz, 2008-2009 sezonunda Trabzonspor ile sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili takımın savunmasında deneyimli oyuncu Rigobert Song ile iyi bir ikili oluşturan Egemen, Trabzonspor forması altında adeta yeniden doğdu. Başarılı maçlar çıkartan ve üst düzey performans sergileyen savunma oyuncusu, belirlenen hedefler doğrultusunda ilerlediklerini ifade etti.

Takım olarak iyi savunma yaptıklarını kaydeden Egemen, "Genel anlamda takım olarak iyi savunma yapıyoruz. Zaman zaman isimler ön plana çıkıyor. Bu her takımda olabilecek şeyler ama biz takım olarak oynuyoruz. Hedeflerimiz var ve bu hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Her maçı tek tek düşünüyoruz. Önümüzde Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Karabükspor maçı var. Hedeflerimiz için bu maçıda kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi.

İki hafta önce baba olduğunu belirten başarılı savunma oyuncusu, "İki hafta önce baba oldum. Takım arkadaşlarım da golden sonra böyle bir şey düşünmüşler, bana güzel bir jest yaptılar. Onlara çok teşükker ediyorum. Denizlispor galibiyetini eşime ve bebeğime armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor