Aziz'in avukatı basınla kapıştı!

Şike soruşturması kapsamında gözaltında bulunan ve geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle İ.Ü Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırılan Aziz Yıldırım'ın avukatı, medyayla sözlü bir kavgaya girişti.Hastane önünde Yıldırım'ın avukatının açıklamalarını anında aktar

Aziz'in avukatı basınla kapıştı!

Şike soruşturması kapsamında gözaltında bulunan ve geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle İ.Ü Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırılan Aziz Yıldırım'ın avukatı, medyayla sözlü bir kavgaya girişti.

Hastane önünde Yıldırım'ın avukatının açıklamalarını anında aktarmak isteyen televizyon kanalları canlı yayına geçti. Ancak Yıldırım'ın avukatı sorulara ters yanıtlar verdi ve basın mensuplarıyla sözlü münakaşa yaşadı.

Müvekkili hakkında bilgi veremeyeceğini belirten ve Yıldırım'ın anjiyo olup olmayacağının da doktorlara sorulmasını isteyen avukat, basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine "Hiçbirinizi anlamıyorum. Önce aranızda anlaşın" diye çıkıştı. Basın mensupları ise sürekli kendilerini azarlayan avukata, "Karşınızda basın var biraz saygılı davranın" talebine de; "Sağolun, bunu biliyorum ve öyle konuşuyorum zaten" karşlılığını verdi.

Sorularına yanıt vermemesine rağmen, soru soran basın mensuplarının nerede çalıştığını soran avukatın tavrı üzerine televizyonlar canlı yayını kesti. Bu sırada söz düellosuna dönüşen olayda canlı yayını kesilen bir muhabirin, "Canlı yayından çıktık, mahvettiniz canlı yayını" sözleri de canlı yayından henüz çıkmayan televizyonlara yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor