Aziz'den teşekkür mesajı

Yargıtay'ın şike kararını onamasının ardından Şikeci Başkan Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye kendisine verdikle

Aziz'den teşekkür mesajı

Yargıtay'ın şike kararını onamasının ardından Şikeci Başkan Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye kendisine verdikler desteklerden dolayı teşekkür mesajı yayınladı.

Bilindiği gibi gerek şike süreci ve gerekse sonrasında gerek iktidar partisi olsun ve gerekse ana muhalefet ve muhalefet partileri Fenerbahçe ve onun başkanına desteklerini bir an olsun eksik etmediler.

Trabzonspor'un çalınan kupasını vermemek üzere yeni bir Futbol Federasyonu'nu seçimle! göreve getiren iktidar partisi "Kişilerle kurumları ayırmalı" mesajını hem Türkiye'ye hem de UEFA Başkanı Platini'ye verirken, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Muhalefet partisi Başkanı Devlet Bahçeli her fırsatta Aziz Yıldırım'a desteklerini dile getirdiler.

Son olarak Yargıtay'ın şikeyi resmen tescil etmesinin ardından Aziz Yıldırım'ı savunan mesajlar yayınlayan liderlere Fenerbahçe'nin şike tescilli başkanı Aziz Yıldırım kulübünün resmi internet sitesinden Teşekkür mesajı yayınladı.

İşte Fenerbahçe resmi internet sitesinden yayınlanan o mesaj:

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin,

Gerek kulübümüz, gerekse şahsımla ilgili yapmış oldukları sorumlu ve saygın devlet adamlığı içeren değerli açıklamalarından dolayı,

Kendilerine minnet ve şükranlarımı sunarım.

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor