Aziz'den Polise özel fotoğraf

Aziz Yıldırım, çok değil, 42 gün önce F.Bahçe’nin 1 numarası olarak 18. şampiyonluğu kutluyordu. Şimdi şike soruşturmasının ‘1 numarası’ olarak eşkâl tespit fotoğrafı çekildi!Özel Futbol dünyasında ‘deprem’ etkisi yaratan şike operasyonunda gözaltına alın

Aziz'den Polise özel fotoğraf

Aziz Yıldırım, çok değil, 42 gün önce F.Bahçe’nin 1 numarası olarak 18. şampiyonluğu kutluyordu. Şimdi şike soruşturmasının ‘1 numarası’ olarak eşkâl tespit fotoğrafı çekildi!

Özel Futbol dünyasında ‘deprem’ etkisi yaratan şike operasyonunda gözaltına alınan en flaş isim olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın eşkâl tespit fotoğrafı çekildi.

Pazar sabahı 07.00’de evinden gözaltına alınan Yıldırım, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki Yerleşkesi’ne götürüldü. İlk işlemlerin ardından ise Yıldırım’ın ‘tarihe düşecek’ eşkâl tespit fotoğrafları çekildi. Foto Film Şube Müdürlüğü görevlilerince Yıldırım’ın sağ ve sol profilleri ile ön cepheden 3 ayrı vesikalığı çekilerek albüme konuldu. Fotoğrafın altına ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü yazısı düşüldü.

42 gün önce Sivas’ta kazanılan 4-3’lük maçla şampiyonluk sevinci yaşayan Aziz Yıldırım, kısa sürede hem zirveyi hem de dibi görerek büyük bir trajedi yaşadı. Başkanın fotoğrafları çekilirken oldukça yorgun ve üzgün olduğu gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler