Aziz Yıldırım'ın SON DURUMU!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sevk edildiği Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden akşam saatlerinde adliyeye getirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kan şekerinin yükseldiği ancak rah

Aziz Yıldırım'ın SON DURUMU!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sevk edildiği Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden akşam saatlerinde adliyeye getirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kan şekerinin yükseldiği ancak rahatsızlığının ciddi olmadığı öğrenildi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Hastaneye getirilen Aziz Yıldırım'ın acil gözlem odasında bir süre tetkiklerinin yapılmasının ardından müşahede altına alındı.

Yıldırım'a serum tedavisi uygulanacağı bildirilirken, Yıldırım'ın taburcu olabilmesi için sabah saatlerinde yapılacak, aç ve tok karnına kan şekeri testlerinden sonra karar verilecek.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü As Başkanı Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım, Yıldırım'ın avukatları ve 10 kişiye yakın yönetim kurulu üyesi hastaneye gelerek, Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

As Başkan Nihat Özdemir, ve beraberindeki heyet hastaneden ayrılırken Yıldırım'ın avukatları hastanede bekleyişini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor