Aziz Yıldırım'ın avukatına sert uyarı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı savunurken, agresif tavırlar sergileyen avukat Faik Işık artık geri planda kalacak.Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Faik Işık'a uyarı geldiği öğrenildi. Kanal kanal dolaşıp, müvekkilinin ve F.Bahçe'nin hakkını savunmaya ç

Aziz Yıldırım'ın avukatına sert uyarı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı savunurken, agresif tavırlar sergileyen avukat Faik Işık artık geri planda kalacak.

Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Faik Işık'a uyarı geldiği öğrenildi. Kanal kanal dolaşıp, müvekkilinin ve F.Bahçe'nin hakkını savunmaya çalışırken, agresif hareketler sergileyen, çok sinirli davranan, muhataplarını konuşturmayan Faik Işık'a "Geri planda" kal denildi. Alınan bilgilere göre, bu tür hareketlerin başkanın ve F.Bahçe'nin aleyhine olabileceği belirtilerek, medyayla fazla içli dışlı olunmaması istendi.

ARTIK TV'YE ÇIKMAM

Faik Işık da bunun ilk sinyalini STV'ye yaptığı açıklamada verdi:

"Bundan sonra televizyonlara çıkmayacağım." Faik Işık'ın, gazeteci ve hukukçularla tartışırken, masaları yumruklaması, bağırıp çağırması, karşı tarafa söz hakkı tanımaması, F.Bahçe camiasının da tepkisini çekerken, "Böyle bir avukat profili, haklı davamızda bizi haksız duruma düşürür" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor