Aziz Yıldırım'dan Lig TV'ye tehdit!

Trabzonspor'a destek oldu diye Gökmen Özdemir'i hedef tahtasına koydu.

Aziz Yıldırım'dan Lig TV'ye tehdit!
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV'nin Beinsports ile birleşmesinin ardından haber müdürlüğü görevine Gökmen Özdemir'in getirilmesine karar verilmişti. Bu gelişme Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı oldukça rahatsız etti. Bu rahatsızlığın sebebi ise Özdemir'in şike sürecinde dönemin Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e yardım etmesi...

Bugün açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, şike sürecinde Trabzonspor'un yanında olduğu gerekçesiyle Gökmen Özdemir'in Lig Tv'ye haber müdürü olmasını içine sindiremediğini açıkça ortaya koydu.Yayıncı kuruluşu tehdit eden Yıldırım, Özdemir'in müdür olması durumunda Lig tv üyeliklerini iptal ettireceğini söyledi.

Türk futboluna kendi istediği şekilde yön vermek isteyen ve yayıncı kuruluşa açıkça müdahalede bulunmaya çalışan Yıldırım " Lig tv'den bir isteğimiz var. Bir yazı yazdık. Dedik ki; Bir şahısı alıyorlar, haber müdürü yapmaya çalışıyorlar. İcraatı yapacağım bilin diye söylüyorum. 3 Temmuz safhasında Trabzon'la bizim aramızdaki kavganın sebeplerinden biri de bu şahıstır. Çünkü bu Trabzonspor başkanlarına akıl veriyor şunu yap bunu yap diye... Bu adamı getiriyorlar Lig tv'nin haber müdürlüğüne. Biz bunu kabul etmiyoruz dedik. Bizim arkadaşlar aradı, protokol yaptık falan gibi şeylerin arkasına sığınıyorlar, bunu kabul etmem. Pazartesi günü saat 5'e kadar demezlerse "Tamam biz bunu almıyoruz" diye Lig Tv'yle ilgili olan decorderı iptal edeceğim." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından şimdi gözler Lig TV'ye çevrildi. Yayıncı kuruluşun bir kulüp başkanının dümen suyuna mı kapılacağı yoksa kararının arkasında mı duracağı merakla bekleniyor. Ayrıca şike sürecinde Trabzonspor'un yanında olan Gökmen Özdemir için bordo mavili kulübün de bir girişim olup olmayacağı diğer bir merak konusu.

GÖKMEN ÖZDEMİR KİMDİR?
gökmen özdemir

1976 İstanbul doğumlu. 1998'den 2001'e kadar Yeni Yüzyıl ve Sabah'ta Galatasaray muhabirliği yaptı. Sonrasında Vatan Spor Müdür Yardımcısı ve Galatasaray yazarıydı. 2012'de Açık Mert Korkusuz Gazetesi'nde genel yayın yönetmenliği görevini yürüten Gökmen Özdemir son olarak Millet  Gazetesi'nin spor müdürüydü. Fransızca ve İngilizce bilen Özdemir, evli ve iki kız çocuğu babası...
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor