Aziz Yıldırım'a Trabzon'da dev koruma

Haber61 – Haber Servisi – Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün özel bir uçakla Trabzon hava limanına indi. Edinilen bilgiye göre; Yıldırım’ın uçağının Trabzon’a inme nedeni akaryakıt ikmali olduğu öğrenildi.Kazakistan’dan gelen Yıldırım, uçak

Aziz Yıldırım'a Trabzon'da dev koruma

Haber61 – Haber Servisi – Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün özel bir uçakla Trabzon hava limanına indi. Edinilen bilgiye göre; Yıldırım’ın uçağının Trabzon’a inme nedeni akaryakıt ikmali olduğu öğrenildi.

Kazakistan’dan gelen Yıldırım, uçak akaryakıt ikmali yaparken kendiside gümrük işlemlerini burada yapmak üzere pasaport kontrol noktasına giderek işlem yaptı.

Bu işlemi yapacağı sırada ise bir detay dikkatlerden kaçmadı. Yıldırım’ı burada Trabzon Havalimanında bulunan Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri ile koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler