Aziz Yıldırım'a tokat gibi cevap!

Hürriyet gazetesinin dört önemli kalemi; Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ve yazarlar Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Ahmet Hakan, merkezinde Fenerbahçe’nin yer aldığı şike operasyonunu ele aldı.4'lünün ilk yazısında ilginç bir detay ortaya çıktı.3 Temmuz gün

Aziz Yıldırım'a tokat gibi cevap!

Hürriyet gazetesinin dört önemli kalemi; Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ve yazarlar Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Ahmet Hakan, merkezinde Fenerbahçe’nin yer aldığı şike operasyonunu ele aldı.

4'lünün ilk yazısında ilginç bir detay ortaya çıktı.
3 Temmuz günü Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı evinden almaya giden polislerle Yıldırım arasında ilginç diyalog yaşandı.

Polisleri sürgünle tehdit eden Aziz Yıldırım'a, polislerin cevabı ise bir hayli ilginçti.

İŞTE O BÖLÜM...

BİZE HER YER TRABZON BAŞKAN!

Aziz Yıldırım’ın   evinin kapısına dayanan polislerle diyaloğu üzerine çok spekülasyon yapıldı. Ama dinlediklerim arasında en komiği bizzat polisin yarattığı şehir efsanesiydi. Senaryoya göre sert mizacı ve asabiyetiyle tanınan Aziz Yıldırım polislere çıkışır:
- Bu yaptığınız yanınıza kalmayacak, hepinizi sürdüreceğim.
Polisler sakindir:
- Fark etmez başkan, bize her yer Trabzon.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler