Aziz Yıldırım'a komplo yapılmış!

İstanbul takımları birbirlerini kollamaya devam ediyor.Şike yaptığı UEFA ve kurumları tarafından verilen cezalarla sabit olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hikayelerine Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'tan destek geldi.Şike sürecinde yapılanlarda

Aziz Yıldırım'a komplo yapılmış!

İstanbul takımları birbirlerini kollamaya devam ediyor.

Şike yaptığı UEFA ve kurumları tarafından verilen cezalarla sabit olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hikayelerine Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'tan destek geldi.

Şike sürecinde yapılanlardan bahsetmeyen Yarsuvat, Aziz Yıldırım'ın cezadan kaçma manevrası olarak öne sürdüğü "Cemaat" iddialarının doğru olduğunu savundu. 

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, bir tv kanalına yaptığı açıklamada şike sürecine ilişkin şyle konuştu; "Açın bakın medayada, Aziz Yıldırım hep söyledi bunu; 'bunu bana yapanlar cemaattir' diyor. Demek ki Aziz Yıldırım'ı bu hale cemaat getirdi. Bu komployu yapan kim? Cemaatci polisler. Cemaatci polisler sadece Aziz Yıldırım'a da yapmadı bu komployu. Balyoz Davası gibi bir dava yarattılar. 265 kişi bu davada yargılandı ve çoğu üst rütbeli subaylardı”.

Yarsuvat'ın bu ifadelerinin ardından Galatasaray'ın da Fenerbahçe'den bir farkı olmadığı yeniden  gözler önüne serildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler