Aziz Yıldırım'a artık kimse inanmıyor

1967 Trabzonsporlular derneğinden sert açıklama.Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu imzalı yazılı açıklama aynen şöyleAvrupa'yı kendine örnek almış bir Ülke ülarak Uyum Yasaları altında bir çok yasaları kabul ettik ve uygulamaya başladık. Ne Yazık ki AB Ülk

Aziz Yıldırım'a artık  kimse inanmıyor

1967 Trabzonsporlular derneğinden sert açıklama.

Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu imzalı yazılı açıklama aynen şöyle

Avrupa'yı kendine örnek almış bir Ülke ülarak Uyum Yasaları altında bir çok yasaları kabul ettik ve uygulamaya başladık. Ne Yazık ki AB Ülkelerinin futbolda uyguladıkları adaleti kendi ülkemizde uygulamıyoruz.Bir çok somut olayları onlar farklı biz farklı uyguluyoruz.Avrupa'da.Suç işlemiş Futbol kulüpleri hakettikleri cezayı alırken olaya adı karışan kişilerin kariyeri ne olursa olsun Futboldan men edilirken,ceza alırken bizde tam tersi oluyor.

Mesela Orduspor'u geçen sezon çalıştıran Hector Cuper kendi ülkesinde şikeden yargılandığı için Yargılandığı süre içerisinde dahi sen şike yapmaktan şüphelisin diye futboldan men edilirken.

 Kaldı ki mahkeme sonucunda da şike yapmadığı ortaya çıkmış ve davasından beraat etmiş biri bu uygulamaya tabi tutulurken. Bizde ise kulüp başkanları  Aziz Yıldırım ,Mecnun Odyakmaz ve diğerlerinin  UEFA,CAS mahkeme kararı VE YARGITAY Onayı olmasına rağmen hala Türk Futbolun dan men edilmemeleri Ülke futbolu adına utanç verici bir durumdur.

Aziz Yıldırım ve diğer şikeden hüküm giymiş kişilerin futboldan men edilerek spor'la alakalı hiç bir eylemin içinde olmamaları ve cezaevinde olmaları gerekirken Türk futbolu adına tv ekranlarına çıkarak konuşmaları kabul edilecek bir durum değildir.

Kaldı ki şike yaptıkları kesinleşen Aziz Yıldırım'ın kendine destek amaçlı yaptıkları yürüyüşlerine aklı selim Fenerbahçe taraftarı katılmamış,cılız eylemlerle yetinmek zorun da kalmışlardır.Eğer fenerbahçe taraftarı haksızlığa uğradığına inansaydı,8-10 bin kişilik cılız eylemler yerine 100 binlerle milyonlarla eylem ayapardı.

Artık Aziz Yıldırım ve diğer şikecilere, büyük çoğunluk fenerbahçeliler ve tüm takımlarımızın taraftarı da artık inanmıyor ve desteklemiyor.Sizden istedikleri tek şey artık çekin pis ellerinizi Türk futbolunun üzerinden..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler