Aziz Yıldırım yine FETÖ'ye sarıldı!

Aziz Yıldırım futboldaki başarısızlıklarına FETÖ'yü bahane etmeyi devam ettirirken bu kez çıtayı daha da yükseğe çıkardı.

Aziz Yıldırım yine FETÖ'ye sarıldı!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un kupasının çalındığı 2010-11 sezonu sonrası başlayan 3 Temmuz sürecinde Avrupa dahil olmak üzere tüm mahkemelerde şike yaptığı kesinleşen Aziz Yıldırım yeniden yargılama dönemiyle birlikte şikeyi FETÖ'ye bağlama geleneğinde bu kez zirve yaptı.

2010-11 sezonu sonrası şikeden dolayı hapis yatan Yıldırım, "Bu FETÖ'ün işiydi" derken bu akşam basketbolda THY Euroleague kupasını kazanmalarının ardından iyice coştu. Aziz Yıldırım bu kez 2009-10 sezonunda Bursaspor'un şampiyon olduğu yıl FETÖ'nün kendilerini engellediğini iddia etti.

"Başarılarımızı FETÖ engelledi" diyen Aziz Yıldırım "2006'dan beri devamlı darbe yedik. 2006'da, 2009'da, Trabzon dönüşünde hep FETÖ bize darbelerde bulundu. 2011'de şampiyon olduk, beni hapse yolladılar." dedi. 

FETÖ DEĞİL TRABZON ENGELLEDİ

Bilindiği gibi 2009-10 sezonunun son karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda Burak Yılmaz'ın golüyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmış, kendini şampiyon zanneden Fenerbahçeli taraftarlar da sahaya girerek kutlama yapmış ancak Bursaspor şampiyonluğa ulaşmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor